Online vergaderingen zijn een ‘blijvertje’. Het is een prettige, efficiënte manier om vlot zaken af te kunnen stemmen. Bovendien scheelt het veel reistijd – zeker voor branche- en beroepsverenigingen waar de leden uit het hele land komen. Toch komt er bij het organiseren van een online vergadering meer kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Dan is het niet prettig als je zelf de vergadering moet leiden en tegelijkertijd op alle praktische zaken moet letten. Dat nemen wij professioneel van u over. Wij bewaken de privacy, zorgen ervoor dat ontvangsten goed verlopen, notuleren en sluiten weer netjes af.

Betrouwbaar en met privacy
We werken met een betrouwbare video-oplossing, die voldoet aan de privacyregels. Want privacy en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Het zal u niet verbazen dat we eerst een strak protocol hebben opgesteld met vergaderetiquette. We merken dat de vergaderingen soepel verlopen dus dat werkt zeker zijn vruchten af.
Online vergaderingen worden – net zoals anders – gewoon door ons genotuleerd. Uiteraard zien we erop toe dat de ontvangsten goed verlopen en sluiten we na afloop zorgvuldig af, want we houden niet van losse eindjes.

Voordelen
Wij merken dat deze overlegvorm veel voordelen biedt voor de verenigingen. Zo verlopen vergaderingen een stuk efficiënter en scheelt het bestuursleden soms uren reistijd voor een vergadering. Zeker in een tijd waar het best lastig is om ondernemers te vinden die zich vrijwillig willen inzetten, kan de online variant van vergaderingen en bijbehorende reistijd zoveel tijd schelen, dat ondernemers nét iets eerder ja zullen zeggen tegen een rol in een commissie of bestuur. Maar ook ondernemers hebben baat bij online vergaderingen; zowel voor internationale meetings als met medewerkers die niet meer vanzelfsprekend op kantoor zijn.

Digitale oplossingen waren voor ons al vanzelfsprekend. Met online vergaderingen is uw secretaresse op afstand dichterbij dan ooit!

Wilt u meer weten over onze oplossing? Neem dan contact met ons op! Ook voor ondernemers!

Share This