Uw telefoniste en secretaresse op afstand

Wij maken al uw regelwerk tip top in orde!

Het SecretariaatsBuro is in 1985 opgericht. Voor ons heeft het ‘werken op afstand’ dus geen geheimen meer. Inmiddels beantwoorden wij de telefoon voor zo’n 300 ondernemingen, verenigingen en stichtingen in heel Nederland. Én voeren wij voor velen van hen het secretariaat.

Vanuit onze kantoren in Bussum en Almere ondersteunen wij onze klanten. We doen waar we goed in zijn en doen dat met veel plezier. Het geeft een kick als klanten terugkoppelen dat het zo vertrouwd aanvoelt. Nog mooier is als ook zij van hún klanten horen dat ze professioneel en vriendelijk geholpen zijn.

Ons team

Onze secretaresses zijn hoog opgeleid en hebben ruime werkervaring. Sterker nog: zij zijn kanjers in dienstverlening! Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen de opdrachtgever en de secretaresse. Dat bevordert makkelijk schakelen en een goede samenwerking. Wij groeien mee met de ontwikkelingen in ons vak en in de markt. U kunt het organiseren van een evenement of jaarvergadering met een gerust hart aan ons uitbesteden!

Contact

pascale-jongejans-flevolandse-zakenvrouw-van-het-jaar-2016
Pascale Jongejans, directeur

Spreekt onze dienstverlening u aan, maar hebt u toch nog wat vragen? Maak gewoon een afspraak met mij. Dan bespreken we hoe u meer rust krijgt met taakgerichte ondersteuning. Bel 035 – 694 68 69

Wij staan voor u klaar


Anita, back office medewerkster

René, HR en projecten

Sandra, account secretaresse

Jacqueline, account secretaresse

Maaike, account secretaresse

Gabriëlle, account secretaresse

Ellen, account secretaresse

Astrid, back office medewerkster

Stefanie, back office medewerkster

Mijnie, back office medewerkster

Kitty, back office medewerkster

Sylvia, account secretaresse

Anne Myrthe, back office medewerkster

Trots op wat we bereikt hebben

Pascale Jongejans,

“Toen ik het jaar 2016 afsloot, keken we met het SecretariaatsBuro terug op een bijzonder jaar. We hadden nét onze 30e verjaardag gevierd toen ik gekozen werd tot Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar. Wat een geweldige kroon op ons werk!
Nadat ik deze mooie titel kreeg, bevonden we ons lange tijd in een heerlijke achtbaan. Er was en is veel media aandacht. Toch gaat het werk gewoon door en is er ook aandacht voor vernieuwing. We waren onze tijd al ver vooruit en dat willen we graag zo houden.

In juni 2017 namen we On Call virtual Assistance over. Kenners van SBB denken misschien ‘goh, de overname van Switch & Go 2 jaar eerder smaakte zeker naar meer’. En dat is wel een beetje zo. Met On Call kregen we er 3, voor ons nieuwe medewerksters bij en zo’n 100 klanten. Met de personeelsuitbreiding kunnen meer klanten een beroep doen op een eigen, vaste accountsecretaresse.

Het was even wennen en aftasten en wat is het dan mooi dat de integratie goed verlopen is! Kennelijk werd dat opgemerkt in onze omgeving, want in 2018 werden we benaderd door de VOC Group met de vraag of wij hun klantenportefeuille van The New Assistant konden overnemen. En zo geschiedde. Ik ben supertrots op onze medewerksters, die veranderingen zo soepel oppakken.”

Voordelen

Altijd iemand van ons beschikbaar

 

Geen dure werkplek- en apparatuur aanschaf

 

Nooit onnodige loonlasten, u betaalt alleen voor de productieve uren

 

Voorzien van alle faciliteiten, applicaties en technische gemakken voor dataverkeer van en naar ons secretariaat, voeren wij al uw opdrachten vlekkeloos uit en leveren het binnen no time weer bij u in. En goed om te weten: wij zetten uw gegevens niet in de cloud, maar op onze eigen servers.

Flexibiliteit en toch kostenbesparing

Wij passen onze diensten aan de ontwikkelingen binnen uw organisatie aan. Met de flexibele inzet van onze vaardigheden bespaart u op uw overheadkosten en hoeft u geen personeel te managen. Met ons team waarborgen wij de continuïteit.

En met onze flexibele pool garanderen we korte verwerkingstijd bij speciale acties, zoals het verzorgen van mailingen.
Geen mooier compliment dan een klant die zegt ‘jullie zijn écht een verlengstuk van ons bedrijf!’

Gabriëlle
“Het leuke is dat de klant helemaal niet merkt waar we zitten. We springen naadloos voor elkaar in en soms merk je gewoon dat een klant opgelucht is dat er geen gedoe is met vakanties en ziekte. Wij nemen altijd telefoon aan en het secretariaat gaat ook altijd door. Dat geeft wel een kick.”

Sandra
“Als accountsecretaresse kan ik ál mijn vaardigheden inzetten en het is fijn te merken hoe blij klanten zijn dat we veel meer voor ze kunnen doen”.

Bussum
Vaartweg 80, 1401 RD Bussum
Postbus 279, 1400 AG Bussum

Almere
G.T. Rietveldstraat 182, 1333 LJ Almere
Postbus 22142, 1302 CC Almere

E-mail sbb@sbb.nl
Telefoon 035 - 694 68 69
Kvk 32063627
Privacystatement

 

Share This