Ledenadministratie en secretariaat

Laat die taken maar aan ons over. Dat geeft rust, echt.

 

Als u in het bestuur zit van een beroeps-of branchevereniging of stichting, krijgt u te maken met allerlei regelzaken, zoals het secretariaat en de ledenadministratie. Tijdrovende taken, die u er niet zomaar ‘even’ bij doet.

Als wij deze taken van u overnemen, is uw ledenadministratie vlot en tip top in orde.

We voeren voor u het complete secretariaat, notuleren vergaderingen, sturen de stukken rond en organiseren ledenbijeenkomsten. We verzorgen online vergaderingen en organiseren evenementen. Daarnaast is ook de financiële administratie van uw vereniging of stichting altijd tiptop op orde met SBB. Dat geeft rust en u kunt focussen op de bestuurstaken.

Deze taken nemen wij vlot van u over

  • ledenadministratie
  • financiële administratie
  • vergaderingen notuleren
  • mailingen
  • jaarvergadering en congressen organiseren
  • uitnodigingen en stukken versturen
  • aanmeldingen bijhouden
  • hosten van online vergaderingen

BEL 035 – 694 68 69 en wij brengen uw regelwerk tip top in orde!

vergaderingen zorgeloos en goed georganiseerd

professioneel secretariaat zonder overheadkosten

ledenadministratie op orde

continuïteit verzekerd

AVG-proof

Secretariaat op afroep

U bent een beroeps- of branchevereniging waar leden iets van verwachten. Met het SecretariaatsBuro pakt u al het regelwerk professioneel aan, zonder de overheadkosten van een eigen secretariaat. Probeer het eens uit en ervaar de rust die u krijgt.

Ook voor het notuleren van een congres of vergadering draaien wij ons hand niet om. Nog voordat u bijgekomen bent van alle hectiek, zijn uw notulen al helemaal uitgewerkt.

Referenties

Referenties

Soldaat van Oranje

De Musical bedankt de dames van SBB voor de professionele afhandeling van de telefoontjes! Zij verzorgen de telefonie al sinds dag 1 dat onze musical bestaat. Ook bij urgente situaties denken ze mee en zullen ze niet rusten totdat de beller naar behoren geïnformeerd is en zijn of haar vraag bij de juiste persoon is terechtgekomen. Dit gaat altijd gepaard met kalmte en vriendelijkheid.

Invicon

Op momenten dat het ons niet uitkomt kunnen we altijd terugvallen op de dames van het SecretariaatsBuro die professioneel de telefoon voor ons beantwoorden.

José Comes
PlanPlan Advies

Sinds de start van PlanPlan in 2000 werken wij al met de telefoonservice van SBB. Wij hebben dan ook nooit zorgen over onze bereikbaarheid en kunnen ons in alle rust richten op gesprekken met klanten; de mobiel kan in de tas blijven. SBB draagt voor ons bij aan ontspannen kunnen ondernemen.

Andrea Berkelder
Secretariaat Haarden en Kachelbranche

Zelf ben ik maar 20 uur per week telefonisch bereikbaar op kantoor. De overige 20 uur vult SBB in. Zij weten de telefoontjes prima te filteren. Kan het wachten, volgt er een melding per e-mail. Is het dringend, dan nemen ze direct contact met me op. Soms wordt er dan fysiek doorverbonden, maar ik kan ook prima een instructie geven en dan handelt SBB het telefoontje verder af. Deze constructie loopt al diverse jaren en ik heb nog nooit van een klant gehoord dat zij het idee hadden met een extern bedrijf in gesprek te zijn!

Yvette van Minderhout
Secretariaat Haarden en Kachelbranche
DMCC Nederland

Het werken met SBB is zeer plezierig. Voor onze organisatie is onze bereikbaarheid een groot goed. Met SBB hebben wij een professionele receptie opgetuigd. Onze opdrachtgevers worden goed geholpen en dat komt de professionaliteit van onze organisatie ten goede. Een schot in de roos voor DMCC!

Patrick Jordens
CRM Automotive Retail

Wij werken al jaren met het SecretariaatsBuro. Ze zijn vriendelijk en accuraat. Ze staat onze klanten vriendelijk en vakkundig te woord wanneer onze eigen backoffice niet bereikbaar is. Ze kunnen ondertussen de namen van onze medewerkers en kennen het bedrijf. Dat geeft zowel ons als onze klanten een goed gevoel.

Michel van Roon
Den Hollander Vastgoed

Wij lopen zó de deur uit, zonder ons zorgen te maken over de opvang van telefoontjes.

Gijs den Hollander
Sales Improvement Group

De mensen van SBB voelen zo vertrouwd. Het is net alsof je een groot team aan secretariaatsmedewerkers hebt die bij je eigen bedrijf horen.

Paul Schmidt

Almere
Transistorstraat 71 M, 1322 CK Almere
Postbus 22142, 1302 CC Almere

E-mail sbb@sbb.nl
Telefoon 035 - 694 68 69
Kvk 32063627
Privacystatement

 

Share This