Uw SecretariaatsBuro verzorgt al jaren de telefonie en het secretariaat voor de Vereniging Bedrijfskring Almere. Hoe leuk is het dat  we hiermee de krant gehaald hebben! Het artikel in Almere Zaken delen we graag met u.

U kent ze vast wel van gezicht, de dames van het SecretariaatsBuro van VBA-lid Pascale Jongejans. Sinds 2014 ondersteunt zij samen met haar met medewerksters Maaike de Rooy en Jacqueline toe Water het VBA bestuur bij vergaderingen en bijeenkomsten. Naast de 1e lijn telefonie en notuleren verzorgen zij ook de nieuwsbrieven, de ledenadministratie en registratie bij de evenementen en zakenuurtjes. Ook voor alle andere secretariaatswerkzaamheden kunnen we op hen rekenen. Met het SecretariaatsBuro (SBB) zijn we als VBA 5 dagen per week volwaardig bereikbaar, zonder dat we iemand hiervoor fulltime in dienst hoeven te nemen. Hoog tijd om een bezoekje te brengen aan dit VBA lid.

Pascale: ‘Wij leveren telefonische en secretariële ondersteuning voor bedrijven, beroeps- en ondernemersverenigingen. Nu is werken op afstand aardig ingeburgerd, maar toen ik in 1996 het SecretariaatsBuro overnam, was dat nog ongebruikelijk. Volgend jaar ben ik 25 jaar ondernemer. In die tijd is SBB van een klein kantoor gegroeid tot een vast team met 15 medewerksters. Daardoor kunnen wij onze klanten echt continuïteit bieden voor hun secretariële werkzaamheden en garanderen dat ze altijd telefonisch bereikbaar zijn. Verenigingen kennen een andere structuur en werkwijze dan bedrijven, en onze ervaring hiermee is echt van toegevoegde waarde voor het VBA. Het is ontzettend leuk werken voor het VBA. Het bestuur is dynamisch en gedreven om van meerwaarde te zijn voor ondernemers.

 

Dicht bij het vuur

 

Door onze werkzaamheden zitten we dicht bij het vuur. Toen de coronamaatregelen een feit werden, zijn wij direct op zoek gegaan naar oplossingen voor bestuurs- en ledenvergaderingen. Er gebeurde zó ontzettend veel dat een snelle besluitvorming noodzakelijker was dan ooit. Met een betrouwbare video-oplossing die voldoet aan de privacyregels en strakke vergaderprotocollen is alles soepel verlopen. Daar zijn we best trots op!’

 

‘Het VBA is in de loop der jaren echt geworteld in Almere. Het lidmaatschap brengt ons veel,’ vervolgt Pascale. ‘Hier in Almere gunnen ondernemers elkaar de business. Het principe dat we niet over de grens gaan zoeken, wordt  ook gestimuleerd door het VBA. Een principe waar velen wat mij betreft een voorbeeld aan kunnen nemen!’

 

Share This