Jurylid Gerry Boeve feliciteert een uitgelaten Pascale Jongejans.

Wat zijn wij trots! Na een spannende verkiezingsstrijd werd Pascale Jongejans met grote overtuiging van publiek en jury gekozen tot Flevolandse Zakenvrouw 2016. Margreet Horselenberg, burgemeester van Lelystad, reikte de prijs 16 juni jl. uit.

Een uitgelaten Pascale vertelt: “Dit is de kroon op 20 jaar hard werken. Niet alleen van mij, maar ook van de medewerkers. Toen ik het bedrijf in 1996 overnam stond internet nog in de kinderschoenen, dus we waren met werken op afstand al echt innovatief bezig.
Na 30 jaar ervaring voor bedrijven en verenigingen door heel Nederland spelen we moeiteloos in op de dagelijkse hectiek. Het leuke is, dat de klanten van onze opdrachtgevers helemaal niet merken dat wij op afstand werken.”

Voor ons voelt het een beetje alsof deze prijs ook van onze klanten is.  Want zonder hun vertrouwen zou Pascale niet op het podium staan.

 

 

Juryrapport
De jury roemt de Pascale om haar maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor scholing. Natuurlijk werden ook de goede financiële positie en het marketing communicatiebeleid meegewogen, waarmee het SecretariaatsBuro een gezond toekomstperspectief heeft.

 

Jubileumjaar
Het is sowieso een feestelijk jaar, want we vieren dit jaar ook ons jubileum! Daarover hoort u binnenkort meer.

secretariaatsburo-secretariele-diensten-telefoonservice-secretariaat-ledenadministratie-notuleren-vergaderingenHet SecretariaatsBuro werd in 1985 opgericht door Els Snoek. Toen Pascale het in  1996 overnam had het 40 klanten en 1 medewerkster. Tegenwoordig verzorgen we met 11 medewerkers secretariaatsdiensten en telefoonservices voor 150 ondernemers en verenigingen in het hele land.

 

 

Titel Flevolandse Zakenvrouw
De titel Flevolandse Zakenvrouw is een initiatief van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. De hoofdvestiging van het SecretariaatsBuro is in Bussum. Pascale kreeg de titel voor de vestiging van SecretariaatsBuro Flevoland.

 

Fotografie: Shanna Hillebrand Photography

Share This