Gabriëlle, één van onze accountsecretaresses werkt al 12,5 jaar bij SBB. Hoog tijd om haar het podium te geven. Wat maakt dat zij al die jaren met plezier naar haar werk gaat?

“Mijn werk, mijn klanten, de afwisseling, de hectiek is zó leuk! Ik zou het heel saai vinden om voor één baas te werken en altijd hetzelfde te doen. Het schakelen, elke keer een nieuwe uitdaging, dát vind ik het allerleukste aan mijn werk. En niet te vergeten: mijn collega’s. We hebben het erg leuk samen en dat is belangrijk als je zoveel tijd samen doorbrengt. Een lolletje op de werkvloer, voor elkaar klaarstaan, elkaars werk opvangen als dat nodig is. Met ons werk zitten wij niet altijd achter ons bureau, maar zorgen wij bijvoorbeeld ook dat evenementen van onze opdrachtgevers op rolletjes verlopen. Dan is de één druk daarmee en nemen de anderen het werk vanzelfsprekend over. Die vanzelfsprekendheid is écht heel prettig!

Zakelijk en privé gegroeid

Ik kwam als jong meisje van 22 bij SBB.  Nu ben ik moeder van 4 kinderen: 3 meiden en een jongen. De jongste is 5, de oudste is 12. Mijn werk is goed te combineren met mijn gezin; werken op afstand betekent dat ik ook vanuit huis kan werken.  Of werken op locatie van een klant. Zo zie ik heel wat bedrijven vanbinnen! Toen SBB de overstap van Bussum naar Almere zou maken, zijn mijn toenmalige collega Sandra en ik alvast naar een ander kantoor gegaan in Almere. Daar zag ik best tegenop, maar toen ik er eenmaal zat ben ik zo ontzettend gegroeid in mijn rol van accountsecretaresse.  Ik vond het jammer dat ik mijn collega’s minder zag, maar voor mij persoonlijk bracht die periode een enorme ontwikkeling.
Het nieuwe pand in Almere is fantastisch! Ruim, rustig met een fantastisch uitzicht. We zaten met z’n allen in Bussum in één grote ruimte, hier hebben we verschillende verdiepingen en dat is een verademing. Er heerst meer rust daardoor.

Ik leer nog steeds elke dag

We volgen regelmatig cursussen zoals telefoontrainingen, WordPress, Mailchimp en natuurlijk voor de systemen waarmee we werken. Voor een klant ben ik gastvrouw op locatie, ook daarvoor mocht ik de leergang volgen. Nieuwe collega’s hebben een andere kijk op dingen, nieuwe klanten hebben weer andere werkwijzen, we leren daar voortdurend van en passen het geleerde ook weer toe bij andere klanten. Die afwisseling en de goede sfeer, dát maakt dat ik met veel plezier bij SBB werk!”

Share This