Afgelopen jaar heb ik vaak ondernemers gesproken die worstelden met hun nieuwsbrieven. Het is een project dat blijft hangen als ‘klusje voor een stille dag’. Het mooist werd dat verteld door Marianne, partner van een succesvol advocatenkantoor. Ze is veel onderweg, spreekt met klanten en rolt haar projecten uit.
“Ik doe zóveel ideeën op en heb zóveel waardevolle tips die ik zou willen delen met mijn klanten. Maar hoe doe ik dat? Ja, ik zou moeten bloggen, of een nieuwsbrief schrijven. Dat bedenk ik me allemaal als ik in de auto zit of in bed lig. Ik baal er zó van want mijn klanten zouden écht geholpen zijn met die informatie. Een hoop juridische toestanden kunnen voorkomen worden als ik wat meer deel via een blog of nieuwsbrief. En dat niet alleen, het blijft bij mij ook maar knagen omdat ik er steeds niet aan toe kom. Ik kan het wel vertellen, dat is het punt niet. Maar al dat gedoe eromheen houdt me tegen,” vertelde ze.
Herken je dat? Je hebt genoeg ideeën maar helaas blijft het vaak bij een wensenlijstje of ‘projectje voor een rustige dag’. Maar op die ene rustige dag heb je wel weer andere projecten. Of je hebt het geprobeerd, maar dan blijkt het opzetten en inrichten van een goed verzorgde nieuwsbrief toch veel meer werk dan je gedacht had.
Wat als wij deze klus nu eens uit handen nemen? Om klanten als Marianne te ontzorgen, bieden wij al een tijd de nieuwsbrief service. Wij kennen alle ins- en outs van het mailprogramma Mailchimp. En zo gaat je nieuwsbrief vanzelf de deur uit. Hik je dan nog aan tegen het schrijven zelf? Ook daar hebben we aan gedacht. Bel eenvoudig met onze copywriter en zij zorgt ervoor dat jouw ideeën goed op papier komen.
 
Marianne was heel blij met deze oplossing. Ze belde op en vertelde dat ze zó blij was dat haar tips eindelijk bij haar klanten belandden zonder dat het haar zeeën van tijd kostte. Haar klanten waren verrast door de nuttige tips die ze gaf. En omdat het tiptop verzorgd was vond men het prettig lezen.
En dát is precies het doel dat wij voor ogen hebben. Hik jij ook aan tegen de rompslomp van nieuwsbrieven of e-mailings? Laat het dan aan de dames van SBB over. Wij zorgen ervoor dat je nieuwsbrief tip top verzorgd in de mailbox van je relaties belandt.
Share This