Onze medewerksters en klanten bouwen in de loop der tijd echt een band op. Daarom laten we je deze keer kennis maken met onze backoffice medewerkster Kitty Papenburg.

Kitty startte in 2012 bij On Call, waar ze via Jacqueline toe Water terecht was gekomen. Na de overname van On Call in 2017 ‘verhuisde’ ze – samen met Jacqueline en Maaike – mee naar het SecretariaatsBuro. “Die overstap voelde alsof ik een nieuwe baan kreeg. Ik moest natuurlijk wennen aan de nieuwe omgeving, collega’s en de manier van werken. Inmiddels voel ik mij een echte SBB-er. Ik geniet van de drukte en dynamiek op kantoor. Het ondernemende karakter van Pascale zorgt altijd voor verrassingen. Ik houd daarvan. Als het maar bloeit en groeit.”
Op de vraag waar ze echt goed in is, verschijnt direct een brede lach “Ik voel goed aan wat de klant nodig heeft. Ik ben service verlenend, meedenkend, doortastend, praktisch, creatief en een doorzetter…. Haha, nu stop ik hoor!”

Kitty is een sportieveling. Ze slaat graag een aardig balletje op de tennisbaan, maar ook hardlopen is aan haar besteed. Wij waren best trots toen zij enkele weken terug de halve marathon van Stockholm liep. “Wat een gave stad. Dit soort evenementen geven mij het gevoel dat ik leef. Mijn andere hobby’s zijn schilderen en koken. Ik houd van het buitenleven en word ontzettend blij als ik in de tuin ben met mijn lieve katten, kippen en hond”
Daarna kan ik er weer helemaal fris tegenaan bij SBB. Er gebeurt zoveel, dit maakt mij nieuwsgierig!

Share This